تاریخ هنر همیشه ستایشگر هنرناب بودهاست. یکی از بی آلایشترین و نابترین هنرهایی که شناختم، هنر کودکان است. یکی از بهترین بسترهای پرورش هنرمندان بزرگ، فراهم آوردن فضای مناسب برای بروز خلاقیت کودکان است، که تاریخ به مشاهده و تحسین هنرمندان بزرگ بنشیند.
سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همیشه دغدغه فضای هنری مناسب برای کودکان را داشته و دارد. اعم از فضاهای آموزشی، رفاهی و هنری. همیشه و در تمام مراکز سازمان فرهنگی هنری، نگاه ویژهای به برپایی برنامه های ویژه کودکان و نوجوانان داشته است.
در این راستا فرهنگسرای ارسباران که فعالیتهایش، در فضاهای حرفه ای و جدی هنری مطرح بوده، درصدد برگزاری کارگاه قصه گویی و تصویرسازی با موضوع داستان های قرآنی برای کودکان برآمد. این کارگاه در سه روز و با حضور ۱۰ کودک هنرمند و خانم بنفشه احمدزاده (تصویرگر و نقاش) و غزال مخلوق (کارشناس ادبیات نمایشی) در گالری هنر فرهنگسرای ارسباران، به تاریخ۲۹ تا ۳۱ اردیبهشت۱۳۹۸ برگزار شد.
با نظر سرپرست،کارگاه خانم احمدزاده، داستان های حضرت یونس (ع) و حضرت ابراهیم(ع) انتخاب شد. در روز اول برای کودکان داستان حضرت یونس (ع) بازگو شد و هنرمندان کوچک هر یک برداشت خود را بر روی بوم های کوچک خود به تصویر کشیدند. و در روز دوم هم ادامه کار را به اتمام رساندند.
روز ۳۱ اردیبهشت که سومین روز از این کارگاه هنری بود، قصه حضرت ابراهیم(ع) خوانده شد و این بار کودکان هنرمند ما، بر روی کاغذ طولی نقاشی هایشان را کشیدند. روز سوم بچه ها همگی بر روی یک زمینه مشترک و البته وسیع کار کردند. احتمالا تجربه جالبی بوده است.آنها در لابه لای تصویر و نقاشی دوستانشان کار میکردند و همگی پذیرفته بودند این یک اثر مشترک است.
هدف این کارگاه ۳روزه کمک به جور دیگر دیدن کودکان و شاید حتی خانواده هایشان به داستان و قصه بود. و البته تجربه کردن خلق، اثر هنری مشترک و انفرادی، که به نظر تجربه جذابی بود.
نتیجه این کارگاه خلق تصویرسازی از داستان حضرت یونس(ع)، بر روی بوم هایی به ابعاد ۴۰×۴۰ سانتیمتر و خلق یک اثر مشترک به ابعاد ۶۰۰×۹۰ سانتیمتر توسط کودکان ۷ تا ۱۲سال بوده است. امید داریم در فصل تابستان نمایشگاهی از این آثار برگزار شود.